Avansează lucrările la Autogara Beiuș

Începute la jumătatea lunii aprilie, pe data de 14, lucrările la Autogara Beiuș sunt în grafic. În această săptămână au fost montați stâlpii pentru peron, urmând ca aceștia să fie acoperiți. După această etapă, va începe construcția corpului de clădire.

Lucrările sunt într-o stare avansată la Autogara Beiuș, iar dacă ritmul va rămâne același este foarte probabil ca investiția să fie finalizată înainte de termen”, a precizat Vitalyos Barna, director executiv al Agenției de Dezvoltare Durabilă (ADD).

Autogara se construiește pe strada Burgundia Mare și va avea un singur corp de clădire cu o suprafață de aproximativ 110 mp. Aceasta va fi compusă dintr-o sală de așteptare pentru călători cu 24 de locuri, casă de vânzare bilete și abonamente cu birou de mișcare și informare, un spațiu comercial, o zonă de depozitare/ spațiu tehnic și copertine pentru 4 autobuze. Vor fi realizate și amenajări exterioare (bănci, zone verzi, trotuare, semnalizare rutieră, ecrane digitalizate, etc). În total, clădirea și spațiul exterior vor ocupa o suprafață de aproximativ 196 mp.

Firma responsabilă de lucrările din Beiuș este SC EVALSTAR SERV SRL, iar valoarea contractului este de 872.650,60 lei, fără TVA. Termenul de execuție este de 5 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Investiția este realizată de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) și prin Compartimentul Transport din cadrul Direcției Arhitect Șef a CJ Bihor.

Distribuie informația
Alte știri