AVERTISMENT: Intersectia de la Biserica cu Luna e pericol public PENTRU SIGURANTA RUTIERA. Ieri s-a produs acolo un accident grav

Distribuie pentru prietenii tăi:

Dupa deschiderea traficului prin Piata Unirii, intersectia dintre strazile Iuliu Maniu, Traian Mosoiu si Avram Iancu a ramas nesemaforizata, desi masinile circula in toate directiile. Autoturismele parcate neregulamentar, ingreuneaza si ele circulatia in zona iar traversarea intersectiei se face, aproape tot timpul, pe baza semnalizarilor pe care si le fac soferii intre ei. La randul lor, pietonii traverseaza inca, atat pe trecerea de pietoni de la capatul strazii Iuliu Maniu cat si pe zebra desfiintata, ale carei urme de vopsea n-au fost sterse insa complet.

In acest trafic haotic, nu e de mirare ca apar si accidente.

Ultimul a avut loc miercuri dupa amiaza si s-a soldat cu ranirea grava a unui femei care a traversat neregulamentar.Victima a intrat in partea laterală stânga față a unei masini fiind proiecta apoi în partea laterală a unui alt autoturism. În urma accidentului rutier, victima a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Dincolo de vina pietonilor care traverseaza neregulamentar, exista si culpa, macar morala, a autoritatilor care nu au gasit o solutie de reglementare a traficului in zona. Din cauza lipsei locurilor de parcare si a lucrarilor de pe strada Independentei, artera Iuliu Maniu-Traian Mosoiu este aproape zilnic blocata, mai ales din cauza masinilor parcate neregulamentar, partial pe carosabil si pe trotuare.

IMG_1093

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri