Avertisment MAI: Nu dați curs ofertelor, de pe Internet, de testare împotriva noului coronavirus

Foto: digi24.ro

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Bogdan Despescu, a făcut, sâmbătă, un apel la populaţie să nu cumpere teste sau să accepte “aşa zise” testări pentru depistarea noului coronavirus oferite prin internet de către persoane fizice sau juridice neautorizate, informează Agerpres.

“Fac apel la cetăţeni să nu cumpere sau să nu accepte aşa-zise testări oferite prin internet de persoane fizice sau juridice neautorizate. Riscă să fie induşi în eroare de persoane rău intenţionate, care urmăresc să obţină profit financiar prin metode ilegale şi nimic mai mult”, a spus Bogdan Despescu, în declaraţia de presă susţinută la sediul MAI.

Despescu a precizat că sunt desfăşurate cercetări faţă de un bărbat care promova pe reţelele de socializare produse despre care el susţinea că sunt teste pentru detectarea infectării cu noul tip de coronavirus.

“Aceste produse au fost confiscate pentru a fi oprite de la vânzare şi vor fi testate de specialişti, pentru a se stabili cu exactitate dacă sunt cu adevărat teste pentru detectarea infecţiei cu noul tip de coronavirus sau sunt alte produse farmaceutice”, a mai menţionat secretarul de stat în MAI

Sursa: Agerpres

Distribuie informația
Alte știri