Aviz favorabil pentru construirea unui imobil cu cabinete stomatologice în zona centrală a municipiului Oradea

Zeci de proiecte complexe au fost analizate de specialiștii Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) în ședința de săptămâna trecută.

Dintre acestea, 37 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce alte 32 au fost în atenția comisiei operative. Printre proiectele dezbătute în comisia CMUAT s-a numărat construirea unui imobil cu cabinete medicale.

O persoană fizică a solicitat aviz arhitect-șef pentru construire imobil cu destinația cabinete medicale (stomatologice) pe strada Călărașilor, nr. 13, din Oradea.

Se propune o clădire cu regim de înălțime P+M, suprafața amplasamentului fiind de aproximativ 500 de metri pătrați. Se vor asigura minimum 4 locuri de parcare în incinta imobilului.

„Documentația se referă la un imobil care se află în zona de construcție protejată și din acest motiv a fost necesară elaborarea unei documentații de tip PUD. Pentru această documentație se impune și avizul Comisiei Zonale de Monumente Istorice”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Distribuie informația
Alte știri