Aviz favorabil pentru un nou apart-hotel în municipiul Oradea

Comisia municipală de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT), coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, a analizat în cadrul ședinței de săptămâna trecută 46 de proiecte. Dintre acestea, 23 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 23 au fost aduse în atenția comisiei operative. Printre proiectele dezbătute de specialiști se numără construirea unui apart-hotel pe strada Clujului.

Sc Valfurniture SRL a solicitat aviz arhitect șef pentru aprobarea fațadelor la construcția unui apart-hotel cu spații comerciale la parter, pe strada Clujului. Lucrarea, aflată șa faza de Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) a fost aprobată în Consiliul Local cu HCL 985/2020, iar în ședința de săptămâna trecută a revenit la comisie pentru aviz fațadă. Regimul de înălțime este P+4Et+1R. Clădirea va avea destinația de apart-hotel cu 22 de apartamente și un spațiu comercial. Se propune amenajarea a 15 locuri de parcare în incintă și spații verzi pe minimum 25% din suprafața totală a parcelei.  

“Comisia a solicitat, la faza de PUD, revenirea pentru avizarea volumetriei, astfel că volumetria a fost avizată favorabil și se va integra în contextul urbanistic specific zonei Calea Clujului”, a punctat viceprimarul Marcel Dragoș.

Distribuie informația
Alte știri