Aviz fermierilor bihoreni! Sprijin financiar pentru investiţii productive în acvacultură

** ADVANCE FOR MONDAY, JUNE 23 ** As many as 10 million catfish eggs, fry and small fingerlings inhabit the Quiver River Aquaculture Inc., hatchery in Moorhead, Miss., June 3, 2008. (AP Photo/Rogelio V. Solis)

Solicitanţii de fonduri europene pot primi prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020 până la patru milioane de euro pe proiect prin măsura II.2 , conform economica.net.

Fermierii bihoreni pot depune cereri de finanţare din 19 ianuarie, până pe 20 martie 2018. Durata minimă de implementare a proiectului este de o lună.

Cuantumul sprijinului financiar nerambursabil acordat în cadrul acestei cereri de finanţare este de 50% din valoarea eligibilă a proiectului (inclusiv TVA eligibil) pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii şi ONG-uri cu activitate economică în domeniul acvaculturii sau de 30% din valoarea eligibilă a proiectului (inclusiv TVA eligibil) pentru întreprinderile care nu se încadrează în definiţia IMM-urilor şi ONG-urilor cu activitate economică în domeniul acvaculturii.

Distribuie informația
Alte știri