Avram Iancu, în apele înghețate ale râului Bega! Votați-l pentru un premiu prestigios

Foto: opiniatimisoarei.ro

Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani care vrea să doboare recordul mondial la înot de anduranţă, a înotat de Mica Unire în apele înghetate ale Begăi, în semn de mulțumire pentru timişorenii care l-au susținut în demersul lui. La  minus 5 grade, vânt puternic, dar soare cu dinți, Iancu și-a făcut loc în apă printre malurile înghețate ale răului. A parcurs 200 de metri prin apă, sub privirile înfrigurate ale trecătorilor.

Avram Iancu este din Petroșani, lucrează la bibliotecă și este mereu înconjurat de cărți, dar îi plac mult și provocările. Soția și cei doi copii l-au încurajat mereu în pasiunea pentru sport, chiar și azi când a decis să înoate în răul Bega.

Totul a început de la o carte care l-a impresionat. A traversat înot Canalul Mânecii, în august 2016, iar în 2017 a înotat întreg cursul Dunării, 2.860 de kilometri. Se poate lăuda şi cu traversarea Mării Negre, înotând 680 de kilometri, de-a lungul ţărmului, de la Sulina la Istanbul, timp de 60 de zile.

Avram Iancu a mai înotat în Bega și anul trecut, atunci când se antrena pentru competiția de anduranță de la Budapesta. A reușit o performanță: nu a ieșit din apă timp de 12 ore. S-a autodepășit însă, în scurt timp.

Performanța mondială a anului 2021 la înot în ape deschise se votează online până pe 31 ianuarie. Toți pașii și link-ul pentru susținerea sportivului pot fi urmați pe pagina de facebook Avram Iancu.

Sursa: stiri.tvr.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri