Azi e finala Eurovision. FLORENA, tanara cantareata din Bihor poate reprezenta Romania la Stockholm daca va fi votata de public

UPDATE: Florena s-a clasat pe locul trei in preferintele publicului. Reprezentantul Romaniei la Eurovision va fi Ovidiu Anton

 

Publicul este singurul care va alege prin televot reprezentantul României la Eurovision 2016, iar Florena a dovedit si in semifinale ca are certe calitati vocale, ridicand publicul din Baia Mare in picioare.

Finala Eurovision România se vede în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova, iar online, pe www.tvrplus.ro și eurovision.tvr.ro.

Paula Seling va deschide seara finalei cu un moment ‘fusion’ între pop și muzica populară din Maramureș, alături de artiști ai zonei: Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, Cornelia și Lupu Rednic.
Membrii juriului vor încheia seara pe note muzicale.
Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări.
România va participa în a doua semifinală a concursului, pe 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

Distribuie informația
Alte știri