Băiat de şapte ani, dat în urmărire naţională, după ce a mers pentru o zi la tatăl său, care nu poate fi contactat telefonic

Un băiat de şapte ani din Orăştie, judeţul Hunedoara, este căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire naţională, după ce mama sa a sesizat autorităţile că nu îl mai poate contacta telefonic nici pe el, nici pe fostul ei partener, tatăl copilului, la care acesta se afla pentru o zi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a anunţat, vineri, că Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată, joi, de o femeie din Orăştie cu privire la faptul că, în 10 ianuarie, l-a trimis pe fiul său, Emil-Mădălin Turdăşan, în vârstă de 7 ani, să stea la locuinţa tatălui acestuia, din acelaşi municipiu, până în 11 ianuarie, conform înţelegerii avute cu bărbatul (fostul concubin al femeii).

Copilul are 1,20 metri înălţime, greutate 17 kilograme, păr şaten, ochi negri, dar nu sunt date cu privire la hainele pe care le purta.

”Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile specifice şi le solicită celor care deţin informaţii utile găsirii minorului să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis IPJ Hunedoara.

Distribuie informația
Alte știri