Bănuit că a tâlhărit o octogenară din Oradea, un bihorean ajunge în arest

Miercuri, 18 mai a.c., la ora 10.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat din Oradea că, pe strada Apateului din municipiul Oradea, un bărbat a încercat prin violență, să-i smulgă geanta unei femei de 87 de ani.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 44 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 44 de ani, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Joi, 19 mai a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri