Bănuit că ar fi distrus prin incendiere trei autoturisme, depistat și reținut de polițiștii orădeni

Luni, 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Acesta este bănuit că la 17 octombrie a.c., în jurul orei 23.45, ar fi aruncat un lichid inflamabil în interiorul unui autoturism parcat pe strada Aluminei din Oradea, pe al cărui proprietar îl cunoștea, provocând astfel un incendiu, în urma căruia autoturismul respectiv a fost distrus în totalitate, iar alte două autoturisme, parcate lângă acesta, au fost avariate.

Marți, 19 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus față de bărbatul de 28 de ani măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri