Bănuit de repetate furturi de biciclete, reținut de polițiștii orădeni și arestat de magistrați

Miercuri, 20 martie, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Ciocaia, județul Bihor, bănuit de săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 5 martie, în intervalul orar 20.50 – 21.00, ar fi sustras o bicicletă care fusese lăsată nesupravegheată și neasigurată pe strada Republicii din municipiul Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 2.150 lei, recuperat de polițiștii orădeni.

De asemenea, acesta este bănuit că, la 6 martie, în intervalul orar 03.50 – 04.25, ar fi sustras o altă bicicletă care fusese lăsată neasigurată, în rastelul pentru biciclete din Piața Unirii. Prejudiciul cauzat în acest caz a fost estimat la 1.000 lei și a fost, de asemenea, recuperat.

Polițiștii orădeni îl bănuiesc pe bărbatul de 33 de ani că, la 6 martie , în intervalul orar 19.20 – 20.00, ar fi sustras o altă bicicletă lăsată neasigurată în Pasajul Vulturul Negru din Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 400 de lei.

Joi, 21 martie, cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie informația
Alte știri