Bănuit de repetate furturi de biciclete, un tânăr de 20 de ani a fost arestat de magistrați. Bicicletele sustrase au fost recuperate de polițiștii orădeni

foto / pixabay

Marți, 6 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 20 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în cursul lunii august a.c., pe timp de noapte, ar fi sustras 3 biciclete de pe raza municipiului Oradea, după ce, în prelabil, ar fi rupt sistemul antifurt al acestora.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 3.800 de lei și a fost recuperat integral de polițiștii orădeni.

Miercuri, 7 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei l-au prezentat pe cel în cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri