Banuit de repetate furturi de pe santierele unor case in constructie, retinut de politistii oradeni

Joi, 25 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 46 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 15 – 17 iunie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe raza municipiului Oradea, aflat în construcție, și ar fi sustras un motofierestrău și un polizor unghiular, cauzând un prejudiciu estimat la 2.000 lei. De asemenea, acesta este bănuit că, în perioada 15 – 17 iunie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un alt imobil în construcție din Oradea, fără a sustrage bunuri, cauzând un prejudiciu apreciat la 500 de lei. Același bărbat este bănuit de polițiștii orădeni că, în perioada 16 – 18 iunie a.c., ar fi pătruns prin escaladare și efracție într-o altă casă din Oradea, aflată în construcție și ar fi sustras diverse componente de la instalația sanitară, cauzând un prejudiciu apreciat la 3.500 lei.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au reținut pe bărbatul de 46 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri