Baptistii se revolta online dupa ce seful Senatului a facut campanie electorala la Universitatea Emanuel

În 22 noiembrie, pastorul Ionel Tuţac a protestat, prin 2 postări pe contul său Facebook, faţă de prezența lui Călin Popescu Tăriceanu la Universitatea Emanuel din Oradea.

În prima postare, Ionel Tuțac scrie că pastorii n-au dreptul să facă politică. „A-i cere unui politician aflat la a cincea căsătorie să promoveze valorile familiei este ca şi cum a-i cere unui hoţ să păzească o cutie cu comori sau unui lup să protejeze o turmă de oi!”, scrie pastorul in a doua postare.

Au fost comentarii, la acest articol, scrie RoEvanghelica.wordpress.com, dar nu așa de multe ca în alte părți, precum pe contul Facebook al lui Daniel Burtic, directorul Radio Vocea Evangheliei Oradea și unul dintre reprezentanții Coaliției pentru Familie (Daniel Burtic a fost cel care a condus întîlnirea publică din 22 octombrie), calitate în care a participat la întîlnirea de vineri de la Universitatea Emanuel. Atît în comentariile de pe contul lui Daniel Burtic, cît și în comentariile de pe alte conturi, cum ar fi cel al lui Vlad Crîznic sau cel al lui Amos Vesa (penticostal?), au existat reacții vehemente față de prezența lui Tăriceanu 5 soții (cum e numit pe Facebook) la Universitatea Emanuel.

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost, vineri, in Bihor, a sustinut o conferinta de presa la Universitatea Emanuel si s-a intalnit cu reprezentantii Coalitiei pentru familie.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri