Bărbat, arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc

La data de 22 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, un bărbat, în timp ce deținea în vederea comercializării, 200 de grame de cannabis, bănuit de trafic intern de droguri de risc.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a acestuia.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august, bărbatul ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 1.500 de lei și 3.700 de lei.

În cursul zilei de 23 august a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de bărbat. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie informația
Alte știri