Bărbat bănuit de tâlhărie calificată, reţinut de poliţiştii bihoreni, Comunicat

Miercuri, 1 iulie  a.c., poliţiştii Secția nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizaţi de o femeie de  45 de ani, din localitatea bihorenă Şuşturogiu, că, în jurul orei 14.00, în timp ce tatăl său de 75 de ani se afla în locuinţă, a surprins un bărbat care sustrăgea diverse bunuri din locuinţă. În momentul în care a fost surprins, pentru a-și asigura scăparea și pentru păstrarea bunurilor sustrase (400 de lei, un aparat radio, mai multe pungi cu carne congelată de porc și miel și o pungă de brânză), cel în cauză l-a agresat fizic pe septuagenar şi apoi a fugit.

În urma agresiunii, bărbatul de 75 de ani a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare o zi de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secția nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 46 de ani, din comuna Cetariu, judeţul Bihor. Acesta a fost depistat de poliţiştii bihoreni la scurt timp de la sesizarea faptei, pe raza localităţii Şuşturogiu.

Miercuri, 1 iulie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Secția nr. 3 de Poliție Rurală Biharia l-au reţinut pe bărbatul de 46 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

De asemenea, poliţiştii din Biharia au recuperat, parţial, de la cel în cauză, bunurile sustrase.

Joi, 2 iulie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri