Bărbat bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţiştii orădeni

Foto: ilustrativ

Joi, 25 iunie a.c., la ora 16.48, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea, agent de pază și protecție la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Oradea, că, în jurul orei 16.40, în timp ce se afla la serviciu, a surprins un bărbat care sustrăgea bunuri din magazin, pe care le ascundea sub haine. În momentul în care a fost surprins, pentru a-și asigura scăparea și pentru păstrarea bunurilor sustrase, cel în cauză l-a agresat fizic pe agentul de pază şi apoi a fugit.

În urma agresiunii, bărbatul de 47 de ani a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare două zile de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 29 de ani, din Oradea. Acesta a fost depistat de poliţiştii de ordine publică orădeni la aproximativ 30 de minute de la sesizarea faptei, în zona centrală a municipiului Oradea.

În momentul în care a fost depistat, bărbatul avea asupra sa bunurile sustrase din magazin, respectiv diverse produse de îngrijire personală, prejudiciul fiind recuperat integral de poliţiştii orădeni.

Joi, 25 iunie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au reţinut pe bărbatul de 29 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Vineri, 26 iunie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri