Bărbat, surprins cum sparge geamul unei mașini de poliție, într-o parcare din Aleșd. A fost reținut

Foto: arhiva

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., în jurul orei 22.06, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în fragrant delict un bărbat de 34 de ani, din Aleșd, în timp ce încerca să distrugă, cu un corp contondent, din lemn, parbrizul unei autospeciale de poliție, parcată regulamentar, într-o parcare amenajată de pe raza localității Aleșd.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii aleșdeni îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie a.c., ar fi distrus, cu ajutorul unui bolovan, parbrizul unei alte autospeciale de poliție, care fusese lăsată parcată regulamentar, la sediul unității de poliție din Aleșd.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Aleșd l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Luni, 12 aprilie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, în vederea dispunerii de măsuri față de acesta.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infractiunilor de distrugere și tentativă la infracțiunea de distrugere și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri