Bărbatul care a ucis cu multiple lovituri de cuțit o femeie din Cluj-Napoca, pe Șoseaua Borșului din Oradea, trimis în judecată

O femeie din Cluj-Napoca a fost omorâtă la Oradea, după ce a fost la întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Evenimentul tragic a avut loc în data de 28 septembrie 2021, în jurul orei 16.45.

Două zile mai târziu, respectiv pe 30 septembrie, principalul suspect a fost reținut de anchetatori și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat în vârstă de 43 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor.   

“Din probele administrate s-a reţinut că în data de 28.09.2021, în jurul orei 16:45, inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu persoana vătămată K.E. în vârstă de 40 ani pe care o cunoscuse în aceeasi zi, pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking din localitatea Sîntion, comuna Borş, unde, în urma refuzului victimei de a întreţine un raport sexual, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un obiect tăietor înţepător (cuţit), provocându-i plăgi înţepate/tăiate (6 plagi), ce au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv.

Distribuie informația
Alte știri