Bărbatul care conducea căruța implicată în accidentul de pe DN 76 era beat. Din nefericire, un copil din atelaj a murit

Luni, 14 noiembrie a.c., la ora 20.20, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Hidișelu de Sus, un bărbat de 33 de ani, din comuna Drăgești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Beiuș, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune, din spate, cu un vehicul cu tracțiune animală, care nu avea montate dispozitive cu lumină / semnalizare, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Drăgești, județul Bihor.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 41 de ani, care conducea atelajul, prezenta o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, un minor de 5 ani și 11 luni, din comuna Drăgești, pasager în vehiculul cu tracțiune animală, a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri