Bărbatul, condamnat la 18 ani pentru o crimă, evadat din Bucureşti, prins la Oradea. O persoană l-a recunoscut şi a sunat la 112 

La data 10 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, urmărit național.

Acesta fusese încarcerat în cadrul Penitenciarului București Rahova, iar la data de 9 aprilie a.c., în timp ce se afla sub escortă, la o clinică din București, în vederea unui consult medical, a deschis ușa ambulanței, care se afla staționată în apropierea clinicii și a fugit.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Bihor, urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Oradea.

Menționăm că, la depistarea persoanei urmărite și-a adus aportul un cetățean, care a recunoscut-o după semnalmentele prezentate în mass-media și a apelat S.N.U.A.U. 112, oferind indicii utile, care au fost exploatate cu eficiență de polițiștii din Bihor, bărbatul fiind identificat și prins la scurt timp.

Meszaros Zsombor era condamnat la 18  ani de închisoare după o crimă care a îngrozit întreaga comunitate din Satu Mare, în iulie 2017.

Tânărul, pe atunci de 26 de ani, și-a omorât iubita (46 de ani, cetățean german), prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, chiar în maşina femeii.

Apoi, a abandonat autoturismul, cu cadavrul în portbagaj, în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Poliția din Bihor îi mulțumește pe această cale cetățeanului, pentru spiritul civic demonstrat.

Distribuie informația
Alte știri