Bărbatul salvat de pompierii orădeni din apele Crișului Repede, transportat la spital

Foto: arhiva

Duminică, 29 mai a.c., pompierii militari au intervenit în municipiul Oradea, unde au acționat pentru salvarea unei persoane din apele Crișului Repede.

În jurul orei 15.20, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, pe raza străzii Ovid Densuşianu din Oradea, pentru salvarea unui bărbat din apele Crișului Repede. Pentru salvarea victimei, la locul indicat au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Sosiți în aproximativ trei minute la fața locului, pompierii au intervenit rapid cu barca din dotare, reușind în scurt timp să salveze victima și să o aducă la mal, unde a fost preluată și asistată medical de echipajul SMURD.  

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, care prezenta hipotermie, a fost transportat ulterior de echipajul medical, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Distribuie informația
Alte știri