Barcă cu 12 oameni, răsturnată în râul Mureş. Un copil de 3 ani a murit, iar alte 4 persoane sunt încă dispărute

Foto: aktual24.ro

Mobilizare de forțe, duminică seară, pentru salvarea unor oameni care s-au răsturnat cu barca în apele râului Mureş, în zona localității Periam Port din Timiș.

12 oameni se aflau în barcă în momentul în care ambarcațiunea s-a răsturnat, iar 8 dintre aceștia au reușit să iasă singuri din apele râului, atât pe malul dinspre județul Timiș, cât și pe cel din Arad.

Echipaje de pompieri din judeţele Timiş şi Arad au pornit în căutarea celor dispăruţi, dar operaţiunea a fost îngreunată de întuneric şi apa învolburată. Barcagiul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost pozitiv.

„La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona localității Periam Port, din județul Timiș, s-ar fi răsturnat o barcă în care se aflau mai multe persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pe malul râului Mureș, care aparține de județul Timiș, fiind scoase la mal o femeie de 28 de ani și un copil, de 3 ani. Din nefericire, a fost declarat decesul minorului. De asemenea, 3 adulți și 3 copii au fost scoși pe malul râului Mureș, care aparține de județul Arad. Alți 2 adulți și 2 copii sunt de negăsit. Misiune în dinamică, alături de celelalte structuri MAI,” anunță Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

Distribuie informația
Alte știri