BASCHET : CSM Oradea a castigat pimul meci al finalei Ligii

85-79 a fost rezultatul partidei de sambata seara dintre CSM CSU Oradea si BC Mures.
Elevii lui Crsti Achim au câștigat prima confruntare din finala Ligii . Meciul s-a disputat in Arena Antonio Alexe. Următorul meci se va juca, luni, de la ora 20,30, tot la Oradea!

Declaratii dupa meci:

Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea

“Am făcut un pas important, prin câștigarea primului meci. Mai avem până la capăt. Felicit echipa din Târgu-Mureș pentru felul cum a evoluat. În schimb, sunt foarte supărat pentru modul în care noi ne-am apărat în acest meci, dar cu precădere în primul sfert. După ce am mărit nivelul de intensitate în apărare am reușit să intrăm în joc.

Victoria este importantă, dar ea nu înseamnă mare lucru în contextul în care trebuie să mai adăugăm două victorii la acest rezultat. Mureșul a marcat 5/6 la trei puncte în primul sfert, având practic un început aproape perfect de partidă. Era greu de crezut că e posibil să continue în acest mod, chiar dacă știm foarte bine că această echipă are potențial deosebit la aruncările de la distanță.

Ne-am asumat un risc uriaș cu Sean Barnette la acest meci. El a făcut un singur antrenament, și acela incomplet. Evident, un pic s-a văzut că nu este el. Firesc de altfel, nefiind la capacitate maximă și neantrenat. Însă, ca de obicei, ne-a arătat încă o dată ce inimă are și a dat tot ce a putut, din nou. Lucic este mai bine decât Barnette, lucru care s-a văzut și în joc. Oricum, ambii au făcut eforturi uriașe și le mulțumesc pentru felul în care se dăruiesc acestei echipe. Îi felicit sincer, atât pe ei, cât și pe ceilalți jucători ai mei.

Nu voi face alte aprecieri individuale. Unii au jucat bine, alții mai puțin. Fiecare a contribuit și cel mai important pentru mine este echipa. E singurul aspect care contează. Important este ca toți să înțeleagă acest lucru, iar în grupul nostru eu zic că se vede. Contează ca toată lumea să se apere, deoarece acolo nu există jumătăți de măsură. În momentul în care toată lumea este concentrată pe apărare, de abia atunci suntem buni.

Urmează Meciul 2. De dorim să câștigăm și luni. Sperăm să evoluăm mai bine, în special pe faza de apărare.”

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri