Baschet/ La Oradea Arena vine sâmbătă Steaua București

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSA Steaua București într-un meci contând pentru etapa a 14-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida face parte din programul Conferinței B și aduce la Oradea unul dintre cele mai mari nume din sportul românesc, incluzând o bogată tradiție în jocul de baschet, anunță CSM Oradea

Jocul are loc la Oradea Arena, fiind primul din noul an calendaristic disputat pe teren propriu. El este programat pentru sâmbătă (07.01), ora 17:00, fiind transmis în direct pe DigiSport și Prima Sport, respectiv pe FRB TV (YouTube).

Echipa antrenată de Cristian Achim are un bilanț general de 10 victorii și o înfrângere și se situează pe prima poziție a clasamentului. CSA Steaua București are un bilanț de 5 victorii și 6 înfrângeri. Acesta o poziționează pe locul al 7-lea din totalul de nouă poziții.

CSM-ul a început anul cu o victorie convingătoare pe terenul lui Dinamo București, scor 88-74. Bilete pentru meci se găsesc AICI. Abonamentele sunt valabile pentru partida de sâmbătă.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri