BASCHET : Oradea poate castiga azi primul trofeu din istorie. HAI CSM!!! Transmite mesaje de incurajare pentru jucatori!

Update 2 CSM are de recuperat 3 puncte si inainte de ultimul sfert. Scorul este 49-52

Update 1: Galeria pregateste o coregrafie speciala si asteapta ajutorul tuturor suporterilor din sala. Pe scaune vor fi distribuite 2.000 de cartoane rosii, care urmeaza sa fie ridicate de suporteri inainte de debutul prtidei.

Formația pregătită de către Cristian Achim, joaca astazi impotriva echipei U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Este a treia finala din istoria clubului oradean, dar prima care se disputa in fata propriilor suporteri. CSM CSU Oradea a disputat jocurile decisive ale Cupei României și Ligii Naționale din sezonul 2013/14 la Ploiești, în Sala Olimpia.

Toate cele trei finale au un numitor comun: Cristian Achim. Dupa semifinala de ieri, antrenorul oradenilor a declarat :

“În primul rând mă bucur că am rupt tradiția care ne spune că echipa gazdă a turneului final de Cupa României nu reușește să învingă în semifinale. Din punctul meu de vedere este un pas important pentru că în urma calificării în finală avem posibilitatea să ne jucăm șansa într-un meci pe teren propriu, cu trofeul pe masă. Spre deosebire de ce s-a întâmplat în precedentele ediții.

Presiunea este evident foarte mare pe noi ca și echipă gazdă. Este normal să fie așa, însă noi avem datoria să trăim cu ea și să scoatem maximul posibil. O finală nu poate să fie altfel decât cu încărcătură foarte mare, cu dorință pe măsură, cu presiune mai mare pe echipa noastră. Sunt lucruri normale din punctul meu de vedere.”

Marea finala incepe in aceasta seara de la ora 19.

Distribuie informația
Alte știri