Baschetbalistele de la CSU CSM Oradea au pierdut confruntarea cu ACS KSE Târgu Secuiesc

ACS KSE Târgu Secuiesc s-a impus cu 60-44 în duelul cu CSU CSM Oradea. Meciul a contat pentru etapa a 3-a din Grupa Galbenă, a doua valorică din faza a doua a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin. După un prim sfert în care au condus, orădencele nu au reușit să se regăsească în atac în următoarele. Gazdele au profitat și s-au impus. A fost a 5-a întâlnire stagională (3 în campionat, 2 în cupă) între cele două echipe și a 4-a victorie pentru ACS KSE Târgu Secuiesc.

Mirjana Beronja (2×3) și Ruxandra Chiș (3×3) au fost cele mai bune marcatoare de la oaspete, cu câte 11 puncte. Pentru CSU CSM au mai înscris: Pfirman 6 puncte (10 recuperări), Câmpeanu 5 puncte, Orban 3 puncte (9 recuperări), Kokovay 3 puncte, Chiorean 2, Croitoru 2 și Mititelu 1 punct.

Orădencele încheie astfel seria de 6 succese în a doua grupă valorică, dar rămân lidere cu 25 de puncte (11 victorii, 4 înfrângeri). În etapa următoare, la finalul săptămânii viitoare, CSU CSM va primi vizita celor de la CSM Târgu Mureș.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri