Baschetbalistii de la CSM au pierdut prima confruntare de la Dunare cu Phonix Galati. Scorul general este 2-1 pentru oradeni

Meciul trei a fost unul echilibrat pe tot parcursul, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă decisiv pe tabela de marcaj. La pauză, orădenii conduceau cu 36-35, iar la finalul meciului scorul a fost egal 81-81.

In prelungiri insa, gălățenii s-au impus cu 98-92.

Oradenii vor disputa meciul cu numarul 4, maine, tot la Galati.

“Felicit echipa din Galați. A făcut un joc foarte frumos în această seară. NE rămâne să privim înainte și să ne pregătim următorul meci în încercarea de a obține victoria care să ne permită calificarea în faza următoare. Ne-am dorit acest lucru și azi, dar nu a fost seara noastră. Se pare că duelurile noastre cu Galațiul sunt mereu palpitante. Probabil contează și faptul că suntem doi antrenori români, care sunt în rivalitate pe plan baschetbalistic, dincolo de relația din afara terenului. Totodată sunt două echipe foarte frumoase și duelurile directe sunt foarte echilibrate și disputate, chiar plăcute ochiului”, a declarat dupa meci antrecorul Cristian Achim.

Într-o altă partidă de duminică seara din turul I al fazei play-off din Liga Naţională de baschet masculin, Dinamo Bucureşti a cedat primul joc de acasă cu Steaua CSM Eximbank, cu scorul de 63-84.
Astfel, steliştii conduc la general cu 2-1.

Distribuie informația
Alte știri