Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au pierdut confruntarea cu CSM Steaua EximBank

În ultima etapă din turul Top 6, CSM CSU Oradea a jucat un meci foarte important pe teren propriu, cu CSM Steaua EximBank. Tabela din Arena „Antonio Alexe” a arătat, la final, scorul de 68-82.

Meciul, care a contat pentru etapa a 27-a a campionatului Ligii Naţionale sau cea de-a V-a a Grupei locurilor 1-6, a opus echipele situate pe locurile III (CSM CSU Oradea) şi IV (CSM Steaua EximBank). Elevii lui Cristian Achim au pierdut confruntarea la o diferentă de 14 goluri și ratează șansa de a încheia pe podium sezonul regulat.

Cei mai buni marcatori de la CSM CSU Oradea au fost Martin Gilbert Zeno cu 16 puncte (3×3), o recuperare și 2 pase decisive, Arturas Valeika cu 13 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive și Kristopher Jameil Richard cu 9 puncte (2×3), 2 recuperări și o pasă decisivă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri