Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea dispută restanța cu CSM Galați, la Sibiu

CSM CSU Oradea s-a deplasat la Sibiu pentru următoarea provocare. Roș-albaștrii au programat meciul cu CSM Galați, restant, din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 în cursul zilei de luni, 10 mai, de la ora 15:00.

CSM CSU Oradea are un bilanț general de 20 victorii și 5 înfrângeri, fiind la egalitate cu BC CSU Sibiu pe locurile 2-3 în clasamentul la zi. În schimb, CSM Galați are 11-14, ocupând locul 8. Ambele protagoniste au nevoie de victorie.

Din delegația orădeană absentează și de această dată Nikola Markovic. El este în recuperare după accidentarea suferită în finala mică a FIBA Europe Cup. Baschetbalistul originar din Serbia urmează un tratament și este de așteptat ca la începutul săptămânii următoare să înceapă antrenamentele în regim individual.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și CSM Galați va fi transmis în direct pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet (FRB TV).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri