Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea întâlnesc o echipă belgiană în cel de-al 83-a meci din cupele europene

foto: arhiva

CSM CSU Oradea a plecat în Belgia, acolo unde are programat ultimul meci din sezonul regulat al FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Roș-albaștrii se duelează cu Kangoeroes Mechelen. Partida se dispută miercuri (30.11), ora 21:30, în localitatea Willebroek, la Sporthal De Schalk, fiind transmisă în direct pe canalul YouTube – FIBA The Basketball Channel.

Formația antrenată de Cristian Achim se situează pe primul loc în Grupa E, având un bilanț general de 4 victorii și o înfrângere. CSM-ul are o serie de patru victorii în FIBA Europe Cup și se află într-o postură favorabilă pentru obținerea calificării în TOP 16.

De cealaltă parte, Kangoeroes Mechelen, echipă ce a obținut a 5-a victorie consecutivă în BNXT League (campionatul unificat al Belgiei și Olandei), are 3-2 la general și se situează pe locul al 3-lea. Belgienii au nevoie de o victorie la cel puțin 26 puncte diferență pentru a obține calificarea în detrimentul lui CSM CSU Oradea. Există și o altă variantă, una prin care atât CSM CSU Oradea, cât și Kangoeroes Mechelen avansează în faza următoare. Pentru asta belgienii trebuie să câștige meciul cu CSM CSU Oradea, iar Cholet Basket să cedeze în jocul cu Rilski Sportist.

Va fi primul meci susținut de CSM Oradea în Belgia. In tur, la Oradea Arena, roș-albaștrii au învins cu scorul de 98-76.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri