Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea susțin următorul meci pe teren propriu

Foto: facebook/csm oradea

CSM CSU Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Roș-albaștrii întâlnesc CSM Galați în cadrul etapei a 16-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida are loc miercuri, 18 ianuarie, ora 19:45, la Oradea Arena.

Ambele formații au câștigat la ultima apariție. Orădenii au învins la diferență de 47 puncte în fieful lui CSM Athletic Constanța, asigurându-și prima poziție în Conferința B. CSM-ul are 12-1 la general în actuala ediție de campionat. Dunărenii au depășit pe Laguna București, scor 74-53, ajungând la un bilanț general de 8-5.

Bilanțul confruntărilor directe este de 13-3 în favoarea lui CSM CSU Oradea. Acesta include și jocurile disputate în compania lui Phoenix Galați. Ultimele șapte întâlniri directe au fost câștigate de bihoreni. Raportul jocurilor disputate la Oradea este de 7-0.

Abonamentele sunt valabile la confruntarea cu CSM Galați.

Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport, respectiv pe FRB TV (YouTube).

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri