Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor juca în deplasare cu CSO Voluntari

CSM CSU Oradea a plecat la Voluntari pentru meciul cu formația locală, CSO, din TOP 10 LNBM – ediția 2023/24. Partida are loc miercuri, 20 martie, de la ora 18, la Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Ilfov.

Jocul face parte din programul etapei a 25-a în sezonul regulat al campionatului național al României la baschet masculin. Se întâlnesc ocupantele locurilor 2 și 4 în ierarhia la zi. CSM CSU Oradea are 11-3 la general, iar CSO Voluntari este la 7-7.

Va fi cea de-a 2-a confruntare directă în actualul sezon competițional. Prima s-a desfășurat la Oradea Arena, în cursul lunii Februarie, încheindu-se cu scorul de 96-89 în favoarea gazdelor. Acea întâlnire a necesitat o repriză de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei.

Echipa antrenată de Cristian Achim vine după succesul obținut pe teren propriu, scor 80-69, în fața lui Rapid București. În schimb, CSO Voluntari a trecut de BC CSU Sibiu, scor 77-72.

Partida de la Voluntari va fi transmisă în direct pe DigiSport și PrimaSport. De asemenea, ea poate fi urmărită online pe FRB TV (YouTube).

Distribuie informația
Alte știri