Baschetbaliștii orădeni au câaștigat greu ultimul amical din presezon

CSM CSU Oradea a încheiat presezonul cu o victorie la limită. Martin Zeno a așezat mingea în coș cu trei secunde înainte de final pentru a aduce formația bihoreană pentru prima dată la conducere în confruntarea cu KB Kosice după primul coș al partidei.

Perioada precompetițională s-a terminat cu un succes conturat pe o revenire târzie, rezultatul final al partidei de la Arena Antonio Alexe fiind de 65-64, se arata pe site-ul clubului. Antrenorul Cristian Achim a rotit jucătorii pe parcursul meciului. Oradea a apelat pentru prima dată în presezon la serviciile lui Andrei Mandache, căpitanul echipei, recent întors de la EuroBasket.

Martin Zeno și Goran Gajovic au avut câte 14 puncte, Bogdan Țîbîrnă și Goran Gajovic au avut câte 8 puncte, ceilalți cinci jucători folosiți reușind să puncteze pentru CSM. În cadrul acestei partide, CSM CSU Oradea a evoluat în noul echipament de cupe europene, produs de compania Bellotto.

Miercuri (20.09), cu începere de la ora 20.30, CSM CSU Oradea susține primul meci oficial în sezonul 2017/18. Adversar este Balkan Botevgrad. Partida se va disputa în Bulgaria și contează pentru primul tur preliminar din FIBA Europe Cup.

Distribuie informația
Alte știri