Baschetbalistii oradeni au castigat , aseara, in fata propriilor suporteri, in acest debut de campionat

Elevii lui Cristian Achim au trecut de BCM U Piteşti cu scorul de 81-73. În jocul disputat la Arena Antonio Alexe, coșgheterul orădenilor a fost Branko Mirkovic cu 17 puncte, urmat fiind de Zeno și Pasalic, ambii cu 16 puncte.

De la CSM CSU a lipsit iar Titus Nicoară, jucător accidentat la meciul de SuperCupă, cu U BT Cluj.

Pentru oradeni urmeaza acum primul meci în Basketball Champions League împotriva formației slovace BC Prievidza. Partida se va desfășura marți, 27 septembrie, la Arena Antonio Alexe din Oradea, iar peste doar două zile, 29 septembrie, va avea loc returul în Slovacia.

Declaratii Cristi Achim:

” A fost un meci frumos. Am alternat momentele foarte bune cu unele mai puțin reușite. Am avut multe momente în care concentrarea a lăsat de dorit. La un moment dat ne-am desprins la 17 puncte și uneori un astfel de ecart poate să creeze probleme în ideea în care unii jucători se relaxează. Noi nu avem voie să ni se întâmple asta, deoarece o echipă de talia Piteștiului te poate pedepsi și are capacitatea să revină în joc de la un astfel de deficit. Mă bucur că Mandache și Pașca, reveniți după accidentări de durată, au intrat din ce în ce mai bine în echipă. Intră mai adânc în rotație. Mă bucur de jocul bun al lui Pasalic, care a legat două meciuri extrem de reușite. Ușor începem să ne legăm. Suntem încă departe de ceea ce ne dorim pentru că suntem foarte mult în urmă cu ceea ce am lucrat pe parte tactică. Sper însă că în cel mai scurt timp vom avea toate soluțiile la îndemână.”

foto: csmoradea.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri