Baschetbalistii oradeni au nevoie de victorie in confruntarea cu Steaua Bucuresti

Campioana României la baschet masculin dispută, miercuri, 29 martie, un joc care va cântări decisiv în stabilirea ierarhiei finale a sezonului regulat. CSM CSU Oradea evoluează, în deplasare, cu ocupanta locului al 3-lea, Steaua Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Liga Naţională.

Echipa pregătită de Cristian Achim este obligată să se impună în jocul din Capitală, dacă doreşte să prindă podiumul la sfârşitul sezonului regulat. Partida de la București este programata miercuri, de la ora 17, în Sala Mihai Viteazul din Bucuresti și va putea fi urmărita pe micul ecran în transmisiune directă pe Digi Sport 3.

Pentru a încheia grupa pe podium, orădenii au nevoie neapărat de victorie în acest meci. Este un duel de „care pe care”, câştigătoarea urmând să aibă mari şanse să încheie cea de-a doua parte a campionatului pe unul dintre primele trei locuri. Celelalte două partide care contează pentru etapa a 30-a şi care se dispută astăzi sunt: U BT Cluj – BC Timişoara şi BCMU Piteşti – CSU Sibiu.

Alte știri