Baschetbaliștii orădeni au pierdut în faţa liderului la doar un punct

Baschetbaliștii orădeni au pierdut în faţa liderului, la doar un punct, după ce au condus la 16 puncte în sfertul al doilea. CSU Sibiu a câştigat în faţa celor de la CSM CSU Oradea, scor 93-92, în ultima etapă din Top 6 LNBM.

Cei mai buni marcatori de la CSM CSU Oradea au fost Vaidas Kariniauskas cu 20 de puncte, o recuperare și 6 pase decisive, Kris Richard, autorul a 19 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive și Sean Denison, cu 18 puncte și 5 recuperări.

“Zeno a fost menajat la acest meci. El venea după trei meciuri consecutive, ultimul în care a jucat 30 de minute și a depus un efort uriaș. El încă nu este la capacitate maximă, nu poate duce mai multe meciuri cu asemenea consum”, a declarat antrenorul Cristian Achim.

CSM CSU Oradea va susține ultimul meci pe teren propriu în sezonul regulat miercuri (25.04), în compania lui U-BT Cluj-Napoca. Partida demarează la ora 18:00.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri