Baschetbalistii oradeni au suferit a patra înfrângere consecutivă în campionat

Ieri, la Pitești, echipa locală BCMU s-a impus cu scorul de 76-64 in fata campionilor de la CSM, în etapa a 13-a a Ligii Naționale. Sean Denison a fost cel mai bun jucător al orădenilor, el reușind să marcheze 17 puncte și 9 recuperări.

“Fără îndoială suntem într-o situație extem de delicată. Ne lipsește prospețimea fizică, iar în acest moment ne aflăm și într-o perioadă grea, care ne afectează mental”, a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM-ului, la finalul partidei cu BCM.

După meciul de la Pitești, baschetbalistii oradeni vor disputa următorul meci tot în deplasare, în Rusia, cu Avtodor, in Liga Campionilor, miercuri de la ora 18:30.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri