Baschetbalistii oradeni au un meci greu azi acasa. Trebuie incurajati si nu uitati de jucariile de plus daca sunteti suporteri

La Arena Antonio Alexe, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica formaţiei BC Mureş Tg. Mureş, una dintre contracandidatele la primele poziţii ale clasamentului.

Partida va incepe la ora 19:55 si se anunţă extrem de dificilă pentru bihoreni, care în continuare au probleme de lot. Sunt 3 baschetbalisti de top care vor absenta si in aceasa seara de pe parchet. E vorba de Andrei Mandache , Sean Barnette si Titus Nicoară .

Preţul unui bilet de intrare la jocul de sâmbătă seară, dintre CSM CSU Oradea şi BC Mureş Tg. Mureş costă 10 lei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport.

Cum deja a devenit o tradiție în preajma sărbătorilor, cei de la CSM doresc să umple Arena Antonio Alexe cu jucării din pluș. De aceea, la începutul meciului, la îndemnul crainicului sălii, jucăriile vor fi aruncate pe parchetul Arenei Antonio Alexe.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri