Baschetbalistii oradeni continua cursa de aparare a titlului national

CSM CSU începe marti, 2 mai, seria din semifinale cu U BT Cluj, cea mai în formă echipă în sezonul regulat, pe care l-a câştigat autoritar. Elevii lui Cristian Achim s-au mai confruntat de două ori cu aceasta grupare în play-off, în sezoanele 2012/13 şi 2015/16, de fiecare dată impunându-se cu 3-1, anul trecut tot în semifinale.  Dacă atunci CSM CSU a încheiat sezonul regulat pe poziţii superioare adversarului, acum Clujul abordează play-off-ul de pe locul 1, iar echipa orădeană de pe 4.

Duelul se dispută după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, U BTavând o dată în plus avantajul terenului propriu. Meciul de la Cluj va începe la ora 19.00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4.  A doua partidă din oraşul de pe Someş este programată joi, 4 mai, de la aceeaşi oră, în direct pe Digi Sport 3. Cea de-a treia confruntare va avea loc la Oradea, cel mai probabil, luni, 8 mai.

 

 

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri