Baschetbalistii oradeni joaca impotriva uneia dintre revelatiile acestui sezon

Sala „Constantin Jude” din Timişoara gazduieste in aceasta seara confruntarea dintre formatia locala BC si campioana României la baschet masculin. Meciul va incepe la ora 19 si conteaza pentru etapa a 24-a a Ligii Naţionale.

Partida este una importantă având în vedere pozitia de la finalul sezonului regulat ce oferă avantajul terenului propriu echipelor aflate în partea superioară a ierarhiei. Cele două formaţii vin după înfrângeri suferite în etapa precedentă. CSM CSU Oradea a pierdut acasa in faţa lui U BT Cluj, in timp ce BC Timişoara s-a văzut depăşită, în deplasare, de către CSU Sibiu la capătul unui meci în care s-a aflat la conducere pe parcursul primului sfert. Se anticipeaza o confruntare acerba cu combatante care căuta să se reabiliteze

In actuala editie a Ligii Nationale, BC Timişoara are 8 victorii şi doar 2 înfrângeri acasă în timp ce CSM CSU s-a impus în doar trei partide disputate afară. În clasament, orădenii se poziţionează pe locul al 6-lea cu 28 de puncte după 9 succese şi 10 înfrângeri în timp ce bănăţenii ocupă locul al 5-lea cu 29 de puncte după 10 victorii şi 9 eşecuri.

Alte știri