Baschetbalistii oradeni s-au impus in fata “Stelistilor” la o diferenta de 7 puncte

CSM CSU Oradea învinge pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 81-74 (18-22, 18-13, 34-13, 11-26). A fost si meciul de revenire a lui Will Franklin, care a reusit sa inscrie de doua ori pe final de partida.

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Branko Mirkovic cu 19 puncte (5×3) și 4 pase decisive, Sean Morgan Denison cu 14 puncte (1×3), 3 recuperări și 2 pase decisive și Titus Nicoara cu 12 puncte (1×3), 6 recuperări și o pasă decisivă.

“Victorie importantă, obținută după un meci foarte bun pentru noi. Mă bucur că echipa noastră a arătat caracter și după un meci mai puțin reușit în Ucraina ne-am mobilizat și am jucat atât de bine. Este foarte complicat să joci două meciuri pe săptămână luni întregi. Mă bucur pentru victorie, dar și pentru felul în care am arătat în acest meci.
Este un succes important și prin prisma faptului că am întâlnit un adversar de mare valoare în campionatul nostru. Este o victorie pe care am obținut-o cu o nouă risipă uriașă de efort și după un nivel de apărare extrem de bun. În special în sfertul 3 apărarea noastră a funcționat extrem de bine și ea s-a transformat în puncte ușoare pentru noi. Apreciez că echipa adversă a făcut un meci, doar că astăzi noi am fost peste noi”, a declarat la finalul meciului, antrenorul oradenilor, Cristian Achim.

În tur – Steaua CSM EximBank București a invins pe CSM CSU Oradea, cu scorul de 90-86.

Alte știri