Baschetbalistii oradeni sunt la o victorie de semifinalele Ligii Nationale

Campionii dispută miercuri, 19 aprilie, în deplasare, cea de-a treia partidă cu BC SCM Timişoara, contând pentru sferturile de finală din cadrul turneului play-off al Ligii Naţionale de baschet masculin. Meciul va incepe la ora 17:30 si va fi televizat.

Cele două dueluri de la Arena „Antonio Alexe” s-au desfăşurat după aproximativ acelaşi scenariu. De fiecare dată, elevii lui Cristian Achim au avut puterea de a reveni de la difereneţe formate din două cifre (12, respectiv,14 puncte). Campioana României conduce cu 2-0 după primele două partide ale seriei, disputate la Oradea şi încheiate cu rezultatele de 74-66, respectiv 85-81.

Duelul din aceasta seara va stabili dacă BC SCM iese din competiţie şi CSM-ul accede în semifinale sau dacă seria se va prelungi cu o nouă dispută care e programata vineri, 21 aprilie, de la ora 18.00 tot la Timisoara.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri