Baschetbalistul Jonathan Harold Arledge este noul jucător al echipei CSM CSU Oradea

Foto: facebook/ CSM Oradea

Jonathan Harold Arledge este noul jucător al echipei CSM CSU Oradea. Stabilit în capitala SUA, Washington DC, în vârstă de 32 ani, acesta evoluează la pozițiile 4-5 și este jucător de mână stângă. Arledge se află la primul angajament în România. El măsoară 2.07 metri și a evoluat ultima dată pentru Goyang, în Coreea de Sud.

Noul jucător al roș-albaștrilor a absolvit liceul KIMA în 2010 și universitatea Old Dominion cinci ani mai târziu. Între 2010 și 2014 a jucat pentru George Mason, iar în stagiunea 2014/15 a activat pentru Old Dominion. De altfel, cariera profesionistă a lui Arledge a demarat în anul în care a absolvit universitatea.

El a jucat pentru Boncourt (Elveția), BA Latina și Piacenza (Italia), Ventspils (Letonia), Cholet (Franța), Guelph (Canada), Peristeri (Grecia) și Porto (Portugalia). Arledge a jucat împotriva lui CSM CSU Oradea în ediția 2021/22 din FIBA Europe Cup.

Jonathan Harold Arledge va sosi în România pe parcursul următoarelor zile. El nu a evoluat într-un meci oficial din luna Aprilie anul curent. Va fi supus examenului medical, după care va începe activitatea alături de noii săi colegi de echipă.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri