Baschetbalistul Joshua Lamont Bostic este noul jucător al echipei CSM CSU Oradea

Foto: FIBA

Joshua Lamont Bostic este noul jucător al echipei CSM CSU Oradea. În vârstă de 35 ani, înalt de 1.96 metri, originar din Statele Unite ale Americii, acesta este jucător de poziția 3 și poate să evolueze în anumite condiții la poziția 4.

Absolvent al universității Findlay în 2009, Bostic a acumulat experiență la nivel profesionist în SUA, Japonia și în Europa. De-a lungul celor mai bine de 13 ani și jumătate de carieră, Josh a avut angajamente cu Kyoto Hannaryz (Japonia), New Mexico Thunderbirds și Grand Rapids Drive (G-League), Liège, Mons-Hainaut și Charleroi (Belgia), Élan Chalon (Franța), Spartak Saint Petersburg (Rusia), VEF Rīga (Letonia), Juvecaserta, Dinamo Sassari, Reggio Emilia și Brindisi (Italia), Zadar (Croația), respectiv Arka Gdynia (Polonia).

Jucător ofensiv de temut, capabil să-și creeze propria aruncare, atât de la mare distanță, cât și prin atacarea coșului în dribling, Josh Bostic a fost în urmă cu câțiva ani unul dintre cei mai buni marcatori ai majorității echipelor la care a evoluat. De asemenea, el este un jucător capabil să-și pună colegii în valoare și să creeze situații favorabile pentru aceștia.

CSM Oradea și Josh Bostic au parafat un acord cu valabilitate până la încheierea sezonului competițional 2022/23. Sportivul urmează să sosească la Oradea pe parcursul zilelor următoare împreună cu soția sa și cei doi copii. Clubul depune eforturi pentru completarea dosarului de transfer internațional în încercarea de a obține drept de joc la următorul meci din cupele europene.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri