Baschetbalistul Justin Carter de la CSM CSU Oradea, supus unei intervenții chirurgicale la genunchi

Justin Carter a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi ca urmare a accidentării suferite în meciul de la Constanța, desfășurat sâmbătă (15.01.2023). Baschetbalistul american a fost diagnosticat cu o afecțiune în urma căreia s-a luat decizia de a-l supune unei operații.

Potrivit diagnosticului, partea exterioară a meniscului s-a rupt, iar aceasta acționează ca un foarfece și există riscul de a provoca o tăiere a ligamentelor. Din acest motiv s-a luat decizia de a apela la intervenție chirurgicală prin care s-a curățat genunchiul și s-a reparat meniscul.

Intervenția a avut loc luni (23.01.2023). Aceasta a decurs fără complicații. Echipa medicală, condusă de către dr. Răzvan Melinte, care a efectuat operația, a recomandat repaos complet pentru o perioadă de o săptămână, după care va începe un program de terapie urmat/dublat de recuperare medicală. Carter va fi evaluat peste trei săptămâni de către dr. Melinte, iar în funcție de acest control se va lua decizia începerii programului de recuperare sportivă. Justin Carter devine indisponibil pentru o perioadă de aproximativ 6-8 săptămâni.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri