Baschetbalistul Uros Lučić revine la echipa CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a ajuns la un acord cu Uros Lučić pentru o colaborare pe termen limitat. În această perioadă Lucic se va antrena și va evolua pentru roș-albaștri, alături de care a câștigat un titlu de campion al României, pentru a ajuta echipa într-o perioadă aglomerată de meciuri.

Înalt de 2.07 metri, Lučić este jucător de poziția 4. El poate fi utilizat și la poziția 5. Originar din Belgrad, Uros se întoarce în România, acolo unde a mai avut trei experiențe, două dintre ele consemnate în sezonul 2015/16 respectiv 2016/17, alături de CSM CSU Oradea, cu care a devenit campion al României. Avea să fie cel de-al 6-lea titlu de campion național din cariera sârbului, el având trei astfel de trofee în Slovenia și două în FYROM.

Ultima experiență a lui Lucic s-a consemnat în sezonul 2017/18, în Ungaria, alături de Jaszbereny KSE. De-a lungul carierei profesioniste, sportivul în vârstă de 35 ani a mai jucat pentru Radnički Belgrad, Sloga Kraljevo, Ergonom Niš, Zdravlje Leskovac, Mega Vizura, Zlatorog Laško, Krka Novo Mesto, Steaua București, OKK Belgrad, MZT Skopje și Jaszbereny KSE.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri