Basescu nu-l vrea pe Vuscan candidat la Primarie

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu le-a atras atenția sâmbătă liderilor MP că există candidați la locale care nu sunt sinceri în ceea ce privește trecutul lor. Fostul presedinte face referire la Horia Vuscan, candidatul Miscarii la Primaria Oradea. Traian Basescu sustine ca a aflat din presă că tanarul politician bihorean a fost condamnat pentru ucidere din culpă, dupa ce a produs un accident de circulatie.

„În ansamblu, lucrurile merg bine și cred că ne apropiem de obiectivul de a avea candidați în toate unitățile administrative. Va trebui însă să declanșăm deja foarte rapid campania de strângere de semnături pentru candidații care deja sunt nominalizați și asupra cărora organizațiile sunt definitiv hotărâte că îi lasă să candideze. Ar putea fi și incidente și am observat un lucru asupra căruia vă atenționez: sunt foarte mulți oameni care vin în organizații în ultima perioadă. Atenție că unii dintre ei, eu știu două cazuri în care sinceritatea nu-i dă afară din casă când se prezintă”, a spus Băsescu, la începutul ședinței Colegiului Național al Mișcării Populare.

In replica, Horia Vuscan a declarat că nu a ascuns acest accident și că a vorbit despre acest lucru cu colegul său de la Bihor. El sustine ca nu-si va retrage candidatura, in ciuda criticilor lui Basescu.

foto:agerpres

Distribuie informația
Alte știri