Basti Box Salonta: Anul 2019-noi provocări. Comunicat

Anul 2019 se anunță un an nou plin de provocări pentru pugiliștii clubului sportiv Basti Box Salonta care, acum un an au suferit o pirdere, când antrenorul emerit Silaghi Teodor a trecut la cele veșnice, clubul reușind să treacă peste aceasta și să mențină echilibrul și starea de spirit a echipei Basti Box.

Antrenamentele au început deja din data de 04.01.2019 iar în primele 2 săptămâni va fi accentuată pregătirea fizică a boxerilor, luna ianuarie incepe cu Turneul internațional „Xixo” în Ungaria, care se va desfășura în perioada 25.01.-27.01.2019. Ne pregatim apoi pentru cantonament, ca în fiecare an, să profităm de vacanța
intersemestrială pentru a mări capacitatea fizica a boxerilor.

Inca o sectie Club Sportiv Bastibox va incepe sa functioneze cu data de 14.01.2019 copii din Oradea vor beneficia de antrenamente gratuite, prin parteneriatul cu biserica Greco Catolică, în cadrul Liceului Greco Catolic Iuliu Maniu din Oradea, sub indrumarea antrenorilor Florian Ioan, Fugaru Ion și a instructorului sportiv Ban Liviu.

Cu numeroase competitii la care au fost prezenti putem spune că anul 2018 a fost încheiat cu fruntea sus de către C.S. Basti Box, mai mult clubul sportiv a reușit să ii cinstească numele antrenorului emerit Teodor Silaghi prin organizarea în perioada 15.12-16.12.2018 a Turneului Internațional „Diamante& Box” ediția a 5 a – Memorial Teodor Silaghi ediția 1. Un turneu de anvergură cu participare atât la nivel național cât și internațional , prezenta numeroasa fiind in special aducerea unui omagiu fondatorului clubului si antrenorului emerit Teodor Silaghi. Doar la o zi după turneul organizat acasa, C.S. Basti Box a onorat și invitația colegilor antrenori de la Cluj Napoca prin participarea la Cupa Centenarului unde Cioară Bogdan la 59 kg cadeți și Vincze Zsolt 60 kg tineret au adus Cupa Centenarului la Salonta prin obținerea locului 1 iar Cantor Alexandru a obținut locul 2 la acest Turneu organizat în inima Transilvaniei.

Așa cum am menționat clubul sportiv Basti Box Salonta a încheiat anul 2018 cu rezultate remarcabile si asteapta noile oportunitati ce le aduce anul 2019.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri